God fortsättning

Kanske lite sent att säga god fortsättning såhär i slutet av januari. Tiden har rusat förbi och det känns som en hel evighet sedan jul och nyår. Nu är det nytt år och nya spännande saker kommer att ske. Mer om det i ett senare inlägg.

När man driver ett litet bolag med liten budget får man försöka hitta alternativa vägar att nå kunder på. Att köpa en massa trafik till hemsidan kan vi bara drömma om och ärligt talat känns det bättre att jobba långsiktigt än att anlita något halv-seriöst bolag som ska sälja resultat på Google. Jag tror jag får minst ett samtal i veckan från företag som säger att ”Hej, det är vi som gör att ni syns på Google, vi tänkte bara dubbelkolla några uppgifter med er”. Dessa fräcka metoder kan säkert lura en eller annan som är mindre insatt i hur  sökordsoptimering fungerar och att det finns något som heter Google Places. Tyvärr.

Vi jobbar en hel del med att synas på Google genom den så kallade organiska sökningen, dvs inte genom den betalda. Det fungerar fantastiskt bra på tex ordet Hundvakt och vi har nu fler hundvakts-uppdrag än vi kan hantera, nästan…Svårare ord är Hantverkare eller Flytthjälp men vi kämpar oss uppåt även där. Det är roligt att se när hårt arbete och finlir med att göra bra landningssidor lönar sig och kunderna hittar till oss. Genom att länka till oss i bloggar etc kan även du som kund eller läsare av denna blogg hjälpa oss. Gör gärna det. Tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s