Sköna Maj välkommen!

Nu är det väl äntligen vår? Ett tydligt vårtecken är i alla fall att vi har fått in väldigt många trädgårdshjälp-uppdrag. Man skulle kunna tro att folk ute i stugorna också vill ha fönsterna putsade och få hjälp med fönsterputs men ännu har det inte varit någon rusning. Ett annat tydligt vårtecken, i alla fall för min del, är att jag kommit ut och kite-surfat igen. Väldigt sen start på säsongen i år men nu är den igång. Älskar det!

Fönsterputs

Senaste tiden har det varit mycket möten inbokade. Ett av dessa möten var med styrelsen i Drivhuset Malmö där jag sitter med. Funderar du på att starta eget tycker jag absolut du ska ta kontakt med Drivhuset som finns i hela Sverige. Tidigare i våras var jag med i juryn i Drivhuset24, en tävling som pågår ett dygn där olika lag tävlar om bästa lösning av ett case. Case-beskrivningarna lämnar företag in och dessa är riktiga case där företaget behöver hjälp och nytänk. Spännande!

Styrelsearbete är något jag tycker är både intressant och viktigt. Har alltid engagerat mig i de Bostadsrättföreningar jag bott i. Man lär sig otroligt mycket av att sitta med i en sådan så får du någon gång chansen så ta den!

Hoppas kunna skriva lite mer här på bloggen framöver.  Ses snart igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s